Scouting Oostburg

Voor wie: meisjes
Leeftijd:
6,5 t/m 11 jaar
Opkomst:
elke zaterdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur
Waar:
De Reutemeteute, Baljuwveltersweg 1b, Oostburg
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


De Shanti-welpen zijn bedoeld voor meisjes van 6 tot en met 11 jaar. Elke zaterdag hebben wij opkomst van 10.00uur tot 12.00uur.

De opkomst begint met het zingen van het Shanti-jungle lied en het opzeggen van de wet en de belofte. Daarna beginnen we met het programma.
Tijdens de opkomst doen we allemaal verschillende dingen in de jungle, zoals speurtochten, spellen, maar ook knutselen. Dit doen we allemaal aan de hand van het jungleverhaal. Elke week komen er dieren langs waarmee de Shanti-welpen een avontuur beleven.
Jullie doen dat natuurlijk niet alleen. Elke week staan er weer een aantal leiding klaar om jullie daarmee helpen. Zij wonen zelf in de jungle en kennen hem als geen ander.
Even voorstellen:

  • Ko (John van Kraaij)
  • Sahi (Nienke Dierikx)
  • Marala (Isolde Witte)


Door het jaar heen doen de Shanti-Welpen natuurlijk nog veel meer.
Samen met de Mowgli-Welpen (jongensgroep van 6 t/m 11 jaar) doen we mee met weekenden en dagen waar alle Welpengroepen uit heel Zeeuws-Vlaanderen naartoe komen.
In de zomer gaan de Shanti-Welpen 6 dagen op kamp. Ieder jaar naar een andere locatie. We slapen dan in een gebouw en doen de hele week spellen rond een thema. 
Zowel in de winter als in het voorjaar hebben we nog een weekendkamp, meestal duren die maar één nachtje en wij blijven dan in ons eigen gebouw.

Voor slechts €10 per maand kan je elke zaterdag komen naar de Shanti-Welpen!
Als je ook lid wilt worden mag je eerst 4 keer komen kijken bij ons. Pas daarna hoef je te beslissen of je het leuk vind om een Shanti-Welp te worden.
Wanneer je eens wilt komen kijken bij de Shanti-Welpen, kun je e-mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gewoon naar een opkomst komen in ons scouting gebouw de Reutemeteut op de Baljuwveltersweg (tegenover het Zwin College).

Voor foto's zie:
- Onder het tabje 'Foto's' in het mapje 'Shanti-Welpen'.
- https://www.facebook.com/pages/Shanti-Welpen-Scouting-Oostburg/276863642415368?fref=ts