Vervanging van ons huidige lokaal en botenloods

Onze huidige botenloods en lokaal zijn dringend aan vervaning toe en zijn we aan het kijken voor een nieuw onderkomen voor het waterwerk. Om te beginnen hebben we zelf al een aantal stappen genomen in het realiseren van een nieuw lokaal en botenloods voor onze groep. Zo hebben we het terrein en de gebouwen van de tennisvereniging kunnen overnemen wat naast het gebouw van de andere speltakken staat. Dit geeft ons de mogelijkheid om alle speltakken bij elkaar op één gemeenschappelijk terrein te krijgen. Het lokaal van de tennis zullen we weinig aan moeten veranderen om het te gaan gebruiken als lokaal voor het waterwerk. Echter mist er nog een botenloods waar we in de winter aan de boten kunnen werken en ons materiaal in kunnen opslaan. Om dit te realiseren hebben we besloten totnieuwbouw van een loods tussen het Scouting- en tennis gebouw in. Hier is het afgelopen jaar een commissie mee bezig geweest om alle opties af te gaan en te zien wat de meest voordelige en duurzame oplossing zou zijn. Om deze redenen hebben we gekozen tot het zetten van een prefab loods die we zelf kunnen assembleren en afwerken. Met de toekomst in gedachte is besloten om deze ruim op te zetten, binnen de mogelijkheden, zodat we hier in de komende jaren geen ruimte gebrek zullen hebben en deze ook geschikt is om kampmateriaal na gebruik te kunnen onderhouden en te drogen te hangen. Op deze manier willen we de botenloods ook tijdens de zomermaanden kunnen gebruiken voor andere doeleinden.

Plan

Het project zullen we opdelen in 3 fases :

- Aanleg fundering ~€20.000,- in geld of materiaal

- Aanschaf en assemblage loods ~€60.000,- in geld

- Afwerking loods ~€20.000,- in geld of materiaal

Voor elk van deze fases zijn we hard opzoek naar sponsors die ons willen helpen in materiaal of geld. Echter zullen we voor de aanschaf van het bouwpakket zo'n €60.000,- nodig hebben. Meer uitgewerkte plannen zijn terug te vinden in ons sponsorboek .

Sponsoring

Er zijn verschillende manieren waarop u ons kan helpen deze plannen te verwezenlijke:

- Crowd-funding/Donaties

- Sponsorkliks

- Vrienden Loterij

Als bedrijf kunt u ook sponsoren, neem hiervoor contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk in ons sponsorboek voor de mogelijkheden.