Leeftijd: 4,5 t/m 6,5 jaar

Opkomst: elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur

De bevers zijn de jongste speltak van scouting Oostburg. Alle jongens en meisjes vanaf 4½ tot en met 6½ jaar zijn bij ons van harte welkom. Onze opkomst is op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Reutemeteute. We spelen dan in het dorp ‘Hotsjietonia’, waar grote avonturen gebeuren is en waar allerlei bijzondere bewoners wonen, elk met zijn eigen talenten.

Iedere week is er in Hotsjietonia van alles te beleven: spelletjes, speurtocht, marshmallows maken, verhaaltjes lezen, hutten bouwen, verkleden, waterballonnen gooien, knutselen en nog veel meer. En natuurlijk gebeuren er ook allerlei bijzondere dingen.

Wil je ook eens kijken bij de bevers? Kom dan eens langs op zaterdagochtend om 10.00 uur om kennis te maken.

De Beverleiding

Hotsjietonia kaart

za jan 19 @10:00
Vriendjes en vriendinnetjes dag
za feb 02 @08:00
Oud papier
vr feb 08
Winterstampje
za feb 16
Valentijns diner
za feb 23
Jantje beton
za mrt 02 @08:00
Oud papier

Tips of nieuwtjes?

Tips of leuke nieuwtjes kun je e-mailen naar Redactie Scouting Oostburg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.