Leeftijd: 4,5 t/m 6,5 jaar

Opkomst: elke zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur

De bevers zijn de jongste speltak van scouting Oostburg. Alle jongens en meisjes vanaf 4½ tot en met 6½ jaar zijn bij ons van harte welkom. Onze opkomst is op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Reutemeteute. We spelen dan in het dorp ‘Hotsjietonia’, waar grote avonturen gebeuren is en waar allerlei bijzondere bewoners wonen, elk met zijn eigen talenten.

Iedere week is er in Hotsjietonia van alles te beleven: spelletjes, speurtocht, marshmallows maken, verhaaltjes lezen, hutten bouwen, verkleden, waterballonnen gooien, knutselen en nog veel meer. En natuurlijk gebeuren er ook allerlei bijzondere dingen.

Wil je ook eens kijken bij de bevers? Kom dan eens langs op zaterdagochtend om 10.00 uur om kennis te maken.

De Beverleiding

De Bevers hebben een promotieactie omdat we een nieuwe speltak zijn. In november en december kun je een doorgeefknuffel vinden in heel West Zeeuws - Vlaanderen. Eentje gevonden? Maak er een leuke foto mee en plaats hem op onze Facebookpagina! Te vinden op: Bevers Scouting Oostburg. Daarna kun je de knuffel doorgeven aan een vriendje of vriendinnetje. Er zijn er 40 te vinden!

Hotsjietonia kaart